HOME

Ons bedrijf houdt zich al 15 jaar bezig met werkzaamheden in de interieurbouw. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden bleek snel dat het werken met hout en het maken van meubels op maat een steeds belangrijker rol ging spelen. In overleg met de klanten en hun wensen streven wij naar een mooi, passend en uniek resultaat.

Meubels op maat en houten vloeren zijn belangrijk onderdeel van ons werk. Als basis van het interieur is een massief houten vloer mooi, duurzaam en waardevol. Met maatwerk kan een gewenst resultaat van het interieur precies aansluiten.

Het hout dat wij op voorraad hebben, importeren wij zelf en is kwalitatief hoogwaardig. Hout als basis van het interieur voelt goed en warm aan en is blijvend; je kunt spreken van een duurzame aankoop met een massief houten vloer. De geboden prijs-kwaliteit verhouding pakt zeker goed voor u uit, vanwege door ons zelf gecontroleerde import.

Als u een houten vloer wilt aanschaffen, is het belangrijk even goed op te letten bij het vergelijken van de verschillende vloeren. Iedereen wil waar voor zijn geld krijgen, maar in het ‘woud’ van classificaties zie je vaak door de bomen het bos niet meer.

Er zij meerdere klasses te onderscheiden met elk zijn eigen specifieke kenmerken. Onze klassen zijn onderverdeeld in vier typen, namelijk: Selekt, Natur, Markant en Rustiek.

Criteria die bepalend zijn voor een klasse zijn de hoeveelheid noesten of boomkernen, verkleuringen of (donkere) strepen per plank. Aan de hand daarvan valt een plank dus in een bepaalde klasse.

U kunt informatie hieromtrent vinden in het OVERZICHT .


Ook de dikte van de planken is verschillend en het is zaak om dit te bekijken voordat u een aankoop doet. Klasse, dikte en lengte bepalen de prijs van de vloerdelen.

Overigens, bij de herkomst en import van houten vloerdelen komt de naam van de classificaties niet altijd overeen per land. De ene rustieke vloer voldoet niet aan dezelfde kwaliteitseisen als de andere. Bekijkt u daarom de kwaliteit goed en laat u goed adviseren.

Het spreekt voor zich dat wij u in ieder geval een goede kwaliteit garanderen en met alle plezier adviseren wij u en leggen wij bij u een prachtige vloer. Als u alleen de vloerdelen wilt kopen en zelf wilt leggen kunt u ook rekenen op advies voor leggen en onderhoud van de vloer, zodat u er zeker van kunt zijn lange tijd plezier te hebben van een levenslange houten vloer.